Rozie's FotoPage
Tempahan Pakaian
By: Rozilawati Abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Sep-2009 16:06 Email | Share | | Bookmark
Baju Ain (Lagi....)

 
 
 
View all 6 photos...
Baju hijau tu dah hantar sulam. Orangnya tinggi sangat, kalau kain yang 2m, 2m, memang susah sikitlah nak amik... Mulanya nak dibuat kurung moden, malangnya, tak dapat nak buat. Akhirnya jadilah baju kurung. Karang nanti bila dah siap sulamnya, akan dipaparkan di sini...


Sunday, 6-Sep-2009 16:03 Email | Share | | Bookmark
Baju Kak Aini KLCC

 
 
 
View all 4 photos...
Saya personally memang sukakan design & materialnya. Agak jarang, menyebabkan baju kurung ni dilining agar tidak nampak segala khazanah di dalamnya...


Sunday, 6-Sep-2009 15:56 Email | Share | | Bookmark
Baju Na

 
 
 
View all 7 photos...
Baju Na yang coklat ni dah dihantar untuk sulam. Ada sentimental value, sebab tu dia nak baju ni disulam... hadiah hantaran semasa perkahwinannya... sekarang ni sedang mengandung... Tahniah, Na.


Sunday, 6-Sep-2009 15:54 Email | Share | | Bookmark
Baju Dzu

 
 
 
View all 5 photos...
Baju Dzu ni dah lama jugak dah, tapi pi hantaq gi sulam dulu. Cantik kan....???


Tuesday, 1-Sep-2009 22:46 Email | Share | | Bookmark
Baju Jubah Ain

 
 
 
View all 4 photos...
Jubah Labuh Ain ni baru jer disiapkan weekend lepas. Kain Chiffon dan berlining ni memang cantik. Berkolar mandarin dan dibelah tengahnya dan diletakkan butang. Belahan tengahnya bukanlah sampai ke bawah, hanya sampai ke dada sahaja.

Liningnya kira lebih ler daripada asal, ditangan dan di bahagian bawah. Orangnya memang tinggi sangat dan besar, tapi tak gemuk. Patungnya yang kemetot sebab tak der kaki, diletakkan atas kerusi jer. Masa beli manniquin (entah camanalah ejaannya) secara second hand, tuan lamanya tak belikan kaki. Anyway, this will do...


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net